Fractie/wethouder

Lex de Goede, wethouder
Sinds meer dan 12 jaar is Lex woonachtig in Eefde. Van 2018 tot 2022 heeft hij met veel plezier als fractievoorzitter in de raad van Lochem gezeten. Tijdens de laatste verkiezingen werd Lex door MmL aangedragen als wethouder. Lex is kernwethouder voor Eefde, Epse, Joppe en Gorssel. In zijn portefeuille heeft hij financiƫn, maatschappelijk vastgoed, klimaat en energie, openbare ruimte en sport.

Bertus Karssenberg, fractievoorzitter
Geboren in Lochem en sinds meer dan 12 jaar is Bertus woonachtig in Harfsen. Bertus is al 20 jaar actief in de Lochemse politiek. Hij heeft de nodige maatschappelijke activiteiten ontplooid en was daarbij onder meer jarenlang voorzitter van Harfsens Belang, Achterhoek Netwerk, IN en OM Harfsen, Bestuur Meedenken met Lochem, Sportclub Lochem en oprichter van Ontmoetingsplek De Veldhoek.

Wim Langeler, raadslid
Ruim 42 jaar woont Wim alweer met veel plezier in het buitengebied van Harfsen. Aldaar is hij bestuurslid geweest van plaatselijk belang Harfsen Kring van Dorth en zit hij al meer dan 35 jaar in het bestuur van de Hengelsportvereniging Laren-Lochem. Daarnaast is hij vismeester bij Sportvisserij Nederland

Bij Wim staat onder andere de verkeersveiligheid in de gemeente Lochem hoog in het vaandel en bouwen naar behoefte in Lochem en zijn kernen.

Inge Broer, fractieondersteuner
Geboren en getogen in het buitengebied van Laren.
Sinds begin 2022 is Inge betrokken bij MmL en vanaf de nieuwe periode actief als fractieondersteuner.
Inge werkt als beleidsadviseur in het Sociaal Domein bij twee gemeenten buiten Lochem.